Complete cloud oplossing voor uitvaartbeheer

Al uw uitvaartplanning, registratie, administratie en communicatie in één pakket

Funeralwise uitvaart software helpt u om efficiënt en optimaal te werken, zodat u een sterke focus op uw klant kunt blijven houden. De software werkt in de cloud, waardoor u altijd en overal op iedere laptop, tablet of smartphone uw uitvaart dossiers kunt bekijken, beheren en bewerken in uw persoonlijke en beveiligde omgeving. Door het online werken in de cloud blijven alle gegevens up-to-date en toegankelijk voor u en uw collega's.

Hoe maakt het mijn werk makkelijker? Funeralwise maakt het beheer van uitvaarten eenvoudiger door een minimale en intuïtieve interface die alleen de informatie vraagt die nodig is. Daarnaast controleert de software of alle gegevens volledig en correct worden ingevuld om zo eventuele fouten te minimaliseren. Bovendien hoeven gegevens maar één keer ingevoerd te worden en worden vervolgens automatisch herkend en op de benodigde velden geplaatst. Met één druk op de knop wordt deze informatie omgezet in digitale documenten, zoals bijvoorbeeld een factuur, brief of een stappenplan.

Alle functionaliteiten

Dossierbeheer

Alle benodigde informatie voor een specifieke uitvaart wordt verzameld in het uitvaartdossier. Deze is volledig digitaal en overal in te zien.

Relatiebeheer

Onderhoud contacten met uw klanten, leveranciers, uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria en gebruik deze gegevens bij het beheren van de uitvaartdossiers.

Activiteiten

Tijdens de invoer van een uitvaartdossier kunt u activiteiten voor u zelf aanmaken, die terugkomen als agendapunt of ´to-do’-item, zodat u sneller kunt plannen en makkelijker wordt herinnerd aan belangrijke actiepunten.

euro_symbol
Begroten en factureren

De gemaakte kosten worden gebundeld en weergegeven in het dossier, waar het mogelijk is een digitale factuur te genereren voor verzending.

file_download
Bijlage beheer

Alle benodigde documenten en foto's kunnen digitaal toegevoegd worden aan het betreffende uitvaartdossier.

Familie-modus

Door het inschakelen van de familie-modus, worden gevoelige gegevens of overbodige administratieve gegevens in het bijzijn van de klant niet getoond.

insert_drive_file
Digitale documenten

De software maakt het mogelijk documenten te genereren voor verzending naar externen of voor offline gebruik.

Catalogus

Bekijk en beheer eenvoudig al uw producten en diensten en die van uw leveranciers of partners. Blader door de catalogus samen met de familie.

playlist_add_check
Volledigheidscheck

Bij het invoeren of aanpassen van uitvaartgegevens controleert de software of alle benodigde gegevens worden ingevuld. U krijgt een seintje als er nog iets mist of incorrect is.

cloud
In de cloud

Al uw worden beveiligd in de cloud opgeslagen. U kunt 24/7 en overal bij uw gegevens via een versleutelde SSL verbinding (https).

Gratis updates

Funeralwise zal zich altijd verbeteren om te voldoen aan de vraag van de uitvaartondernemers. Aan de hand van suggesties en feedback zullen wij de software verbeteren zonder daar een prijskaartje aan te hangen.

Professionele hosting

Funeralwise is professioneel gehost op onze beveiligde servers. U heeft geen omkijken naar onderhoud en hardware.

Start nu

Start nu met Funeralwise uitvaart software, wij bieden ons basispakket kosteloos aan. Benieuwd hoe dat zit of wilt u meer weten over onze pakketten? Klik dan op onderstaand knop.

Bekijk pakketten en prijzen

Liever eerst een demonstratie?

Wanneer u eerst meer wilt zien van Funeralwise, dan verzorgen wij graag een demonstratie voor u. Bij u op locatie of telefonisch. Neem gerust contact met ons op en samen bekijken we wat het beste is voor uw uitvaartonderneming.

Contact