Over ons

Wij zijn Jan, Yvette en Melchior en samen staan wij achter Funeralwise. Jan en Melchior zijn de ontwikkelaars van de uitvaartsoftware en Yvette legt contacten met uitvaartondernemers. Met de technische kennis van Jan en Melchior vertaalt Yvette de behoeften van uitvaartondernemers naar nieuwe functionaliteiten in de software. Zo vormen we samen een sterk team dat in alle behoeften van uitvaartondernemers kan voorzien door middel van efficiënte, doelgerichte en veilige software in de cloud.

Funeralwise is anders dan vergelijkbare softwarepakketten voor uitvaartorganisaties op de markt. Wat het bijzonder maakt is dat het niet ontwikkeld is door een softwarebedrijf, maar door mensen van Den Hollandsche Gedenktekens. Een bedrijf dat al decennia lang werkzaam is in de uitvaartbranche. We zijn altijd in gesprek met brancheorganisaties, experts uit de branche en voor ons het belangrijkste, de families. De opgedane ervaring en de kennis van uitvaartondernemers vormen de basis voor onze software.

Geïnteresseerd?

Graag zijn wij u van dienst met behulp van onze software om u in uw administratieve werkzaamheden te ontzorgen, zodat nog meer tijd en aandacht kan besteden aan het contact met de families die u helpt. Is uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact